Jeesus sanoi heille: "Menkää kaikkialle maailmaan ja julistakaa evankeliumi kaikille luoduille." Mark. 16:15

Jeesus käski opetuslapsiaan menemään kaikkialle maailmaan ja kertomaan kaikille ihmisille sitä ilosanomaa, että hän, Jeesus, tuli maailmaan sovittamaan kaikkien ihmisten kaikki synnit. Tätä on lähetystyö, menemistä ja kertomista - ja lähettämistä. Kaikki eivät voi lähteä, mutta kaikki voivat olla mukana lähettämässä, rukoillen lähettien puolesta, pitäen heihin yhteyttä, rohkaisten heitä ja tehden heidän lähtemisensä taloudellisesti mahdolliseksi.

Käytännön järjestelyt lähetystyössä hoitavat lähetysjärjestöt. Seurakunnat solmivat järjestöjen kanssa nimikkosopimuksia, joissa sitoutuvat tukemaan tiettyä lähettiä tai kohdetta taloudellisesti ja esirukouksin.

Sysmän seurakunnalla on nimikkosopimuksia

Koulu- ja terveysprojekti Bangladeshissä (Kylväjä)

Teoriassa tuemme projektia, mikä on vähän hankalaa, sillä "projektilla" ei ole kasvoja. Käytännössä rukoilemme bangladeshilaisten kristittyjen puolesta sekä Aili-Maria Mannisen puolesta, joka nykyisin osaltaan vastaa projekteista.

Kuvassa Aili-Maria Manninen.

Perhe Etu-Aasiassa (Kansanlähetys)

Hanna työ: "Naiset toivon lähteellä" -radio-ohjelma Turkissa. (Sanansaattanat)
  Nkurenkurun koulu Namibiassa (Lähetysseura)

Opettaja Sisko Järviluoma koulun pihalla ja lukiolaisia tunnilla.

Lähetyssoppi
Lähetyssoppeen kokoonnutaan kahvittelemaan, keskustelemaan, jakamaan ajankohtaisia lähetysuutisia ja rukoilemaan lähetystyön puolesta
.
Lähetyssoppi kokoontuu Nuotassa, Olavin toimintakeskuksessa  klo 13.00-15.00 ja klo 14 pidetään pieni hartaus, "palvelupäivinä" ei ole lähetyssoppea. Tervetuloa mukaan!

Lähetyspiirit
Lähetyspiirit ovat vanhaa, perinteistä ja edelleen toimivaa, hyvää lähetystyötä. Eri kylillä kokoontuvissa piireissä väki jaksaa uskollisesti rukoilla lähettien puolesta ja myös tukea heitä rahallisesti. Kiitos teille kaikille uskollisille esirukoilijoille!Ja kiitos Herralle teistä!