TERVETULOA TUTUSTUMAAN SYSMÄN SEURAKUNNAN LAPSITYÖHÖN ja PERHEKERHOON.

PÄIVÄKERHOTYÖ on seurakunnan toimintaa 3-5-vuotiaille lapsille. Seurakunta haluaa kulkea vanhempien rinnalla tukien kotien kristillistä kasvatusta. Kerhossa kerromme Jumalasta ja Jeesuksesta, rukoilemme, laulamme hengellisiä lauluja. Seurakunta haluaa tarjota lapsille paikan mihin on turvallista tulla leikkimään, askartelemaan, kuuntelemaan satuja ja olemaan yhdessä toisten lasten kanssa. Toiminta on toistaiseksi maksutonta. Jumala tuntee meistä jokaisen matkan lapsuudesta vanhuuteen asti ja haluaa pitää huolta.

SYKSYN  2016 SUUNNITELLUT PÄIVÄKERHORYHMÄT:

Päivä Kerhoaika Kerhopaikka Kerholaisten ikä

tiistaina klo 13.00 - 15.00 Nuoramoisten koululla

3 - 5-vuotiaat

keskiviikkona klo 9 - 11   Poukamassa  3 - 5-vuotiaat
 torstaina klo 9 - 11   Poukamassa  4-5-vuotiaat

PÄIVÄKERHOT  pyörivät normaalisti.

Soittele päiväkerhon asioissa lapsityön puh. 050-5116939.

Viikolla 50 EI OLE PÄIVÄKERHOJA!

Kaikille avoin LASTEN JOULUKIRKKO keskiviikkona 14.12.2016 klo 9.30 - 10.15 Sysmän kirkossa. TERVETULOA yhteiseen kirkkohetkeen hiljentymään joulun sanoman äärellä.

Syksyyn suunnitellut pyhäkoulut:

Marraskuu:

la 5.11.2016 Pyhäkoulu Poukamassa.

la 19.11.2016 klo 10-11.30 Pyhäkoulu poukamassa.

Joulukuu:

la 3.12.2016 klo 10.11.30 Pyhäkoulu Poukamassa.

la 17.12.2016 klo 10-11.30 Jouluinen pyhäkoulu Poukamassa.

Tule mukaan ja tuo kaverisikin!

Joko sinun lapsellasi on oma Messupassi?

LASTEN MESSU- ja TAPAHTUMAPASSIIN kuvia ja nimmareita saa kaikista srk:n tilaisuuksista ja perhetapahtumista joissa pappi on paikalla kesälläkin.

Uuden passin saa Lahjalta Poukamasta. Samalla saat valita pienen kannustuspalkinnon.

Liity sinäkin PASSIN omistajiin!

PYHÄKOULU: Pyhäkoulu on lasten oma jumalanpalvelus. Tule mukaan tutustumaan raamatun kertomuksiin lukien, kuunnellen ja laulaen. Pohdimme yhdessä lasten elämään liittyviä asioita ja laulamme Lasten virsi kirjan virsiä ja lauluja. Pyhäkoulussa on tilaa myös lasten kysymyksille ja niihin etsimme vastauksia yhdessä. Pyhäkouluun voi tulla vaikka koko perhe.

PYHÄKOULU: Pyhäkoulu kokoontuu päiväkerhotila Poukamassa joka toinen lauantai klo 10 - 11.30. Katso tarkemmat tiedot yläpuolelta tai seurakuntatiedoista Lähilehdestä.

Pyhäkoulu terveisin Lahja Palvanen
Lapsityön puhelin on 050-5116939