Jumalanpalveluksen musiikista vastaa kanttorimme Jaak Luts. Jaak on valmistunut pianistiksi ja pianonsoiton opettajaksi Viron Musiikkiakatemiasta. Hän opiskeli Sibelius-Akatemiassa Helsingissä ja valmistui kanttoriksi vuonna 2006. Jaak harjoituttaa viikottain kirkkokuoroa ja päiväkuoroa.

PÄIVÄKUORO
Harjoitukset torstaisin klo 10.00-11.00 Nuotassa.

KIRKKOKUORO
Harjoitukset torstaisin klo 18.30-20.00 Nuotassa.

Jos kuorolaulu kiinnostaa sinua, niin ota yhteyttä Jaakiin. Kuoroihin otetaan jatkuvasti mukaan uusia laulajia. Valinta eri ääniryhmiin tapahtuu pienen koelaulun kautta. Kuoroissa laulaminen edellyttää jonkin asteista sitoutumista kuoron esiintymisiin kirkossa ja muualla seurakunnan tilaisuuksissa. Tervetuloa laulamaan!

LAPSIKUORO
Lapsikuoroa  johtaa Lea Luts. Harjoitukset perjantaisin klo 16.00 - 17.00 Nuotassa. Tervetuloa!

Jaak Luts