NUORISOTYÖ

NUORTENILLAN ALKAVAT KESKIVIIKKONA  25.1.2017 VERKOSSA. Klo 15.00-19.00.

OHJELMA: 15-16 OPETUSOSUUS, JOSTA RIPPIKOULULAISET JA ISOSET SAAVAT MERKIN PASSIINSA.

Klo 10-19 ILTAPALAN VALMISTUS JA SYÖNTI, JONKA JÄLKEEN VAPAATA OLOA JA PELAILUA

TERVETULOA!!

VARHAISNUORISOTYÖ

KIVA-kerho alkaa maanantaisin klo 12.00-15.00. Ensimmäinen kerhopäivä 9.1.2017. KIVA-kerho on tarkoitettu 6-12 vuotiaille tytöille ja pojille ja toimii iltapäiväkerho periaatteella. Lapset voivat tulla ja lähteä itselleen sopivalla hetkellä. Odotan heitä Olavin toimintakeskuksen nuortentila Verkossa klo 12 eteenpäin. Kerhossa tarjotaan välipala, jos lapsella allergioita, niistä on hyvä ilmoittaa minulle. Lapset voivat tehdä halutessaan läksyt ja saavat niihin apua minulta. Kerhossa vietämme yhteistä aikaa, välillä lukien ja miettien elämänmenoa hengelliseltä kannalta. Muuten touhuilemme kaikkea kivaa. Minulle voi ilmoittaa lapsen tulosta kerhoon numeroon 050-5920064. Yleensä laitan viestin, kun lapsi on tullut, ettei vanhempien tarvitse huolestua. Kevään viimeinen kerhopäivä on 15.5.2017!

Talven aikana on tarkoitus käydä KIVA-kirkossa lasten kanssa. Jos haluatte lapsenne tulevan sunnuntain messuun minun ja isosten kanssa, ota yhteyttä ja sovitaan sopiva päivä.

t. Maarit Manninen  p. 050-5920064

facebook: vt. kirkon nuorisotyönohjaaja  Maarit Manninen

maarit.manninen@evl.fi

Blank.

For some reason, there was no output in the shownews.php file. Either (a) no articles are active, or (b) the template that is being used is empty.